diumenge, 13 de novembre del 2011

COPA GIRONINA - AMER 2011 + ALTRES VARIS:

Companys/es, torno a escriure al meu blog després de tenir-ho abandonat unes setmanes degut a la feina i varis compromisos (MASTER Cicloindoor, etc...)

Desde l'última crònica fins a dia d'avui, l'actualitat ciclista a casa nostra no ha parat en cap moment, doncs hem anat disputant totes les proves de la Copa Gironina de btt, i pujant al podi a totes elles.

AMER 2011: El que havia de ser una cursa en sec, doncs s'ha convertit en poca estona en un aiguat per tots els participants.
En les curses de promoció, com sempre, els primers a sortir han estat els PREBENJAMINS, on la nostra EMMA ha finalitzat en 2ª posició.
En la cursa dels PRINCIPIANTS; a part de l'Uri, del CCFarners també hi participava en Sergi Coll (que a més a més avui estrenava nova montura). Degut a la pluja, els hi han escurçat la cursa a una sola volta. L'URI ha sortit sobre la 5ª posició al començament de la 1ª pujada i 2º de PRI-1, darrera d'en Francesc Verge(1º PRI-1), i a la baixada tècnica ha pogut superar-lo, acabant en 1ª posició de la seva categoria i en 4ª posició a la general.
Per tant tots plegats hem acabat molls com ànecs i desitjant recollir els trofeus i anar a caseta a fer una bona dutxa d'aigua calentona!!

PRETEMPORADA TRIATLÓ- JOAN:
Pel que fa referència als meus entrenaments, doncs dir que continuu en la FASE 1ª de la meva pretemporada, alternant les tres disciplines juntament amb entrenaments de força, però tot a intensitats mitjanes.

MASTER CICLOINDOOR - PER LA MARATÓ DE TV3
Doncs si, jo poso de nou de forma altruïsta, els meus serveis a disposició de la Marató de TV3, oferint 2/3 sessions de Cicloindoor el dissabte 17 de desembre al matí.
Tots els donatius aniran a la fundació de la Marató de TV3, per tantja pots anar reservant un lloc a la teva agenda per aquesta data.
Serà una sessió especial, on es tocaran diferents sentiments, estats emocionals, sensacions, etc... Tot acompanyat d'una videoprojecció.
Espero estar a l'alçada de les circumstàncies!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada