dilluns, 26 de desembre del 2011

COMENCEM,NO COMENCEM; COMENCEM, NO COMENCEM....

¿que faig, engego ja, m'espero 15 dies, ja hauria d'haver engegat?
¿Gran dilema?,No què va!, el que passa és que la preparació física no és cap ciència exacta. Dos+dos són quatre matemàticament, però en la preparació física d'un esportista a vegades has de fer 0.5+0.5+1+1-1+1,5+0.5 per aconseguir el resultat buscat!, Cal escoltar el teu cos i saber restar i sumar en el moment adeqüat; però sempre t'has de fixar algun objectiu per saber traçar el teu camí.

Doncs així estem, sento ja que a falta de 3 mesos pel meu primer pic de forma, el meu cos necessita pujar de revolucions, necessito entrar a la Fase III del meu entrenament i donar-li el temps necessari per tal que s'adapti a les altes pulsacions i al patiment agradable que et dòna la competició.

Doncs avui ja li hem vist les dents al llop! Jo i la Geo hem anat a fer la Sansi de Riudellots. La Geo per primera vegada fent una cursa de tanta distància, doncs quan era jove era una atleta de "cuidadu", fins que em va conèixer!!. Per part seva dir que l'ha finalitzada amb un bon temps per ella (38 min!).
Per part meva, el repte era el de estar per sota dels 30 min, o sigui rodar sostingut al voltant dels 4m/Km, i veure com s'adaptava el cos a la primera pujada de revolucions reals d'aquesta temporada. Les conclusions són boníssimes (27:44) 3:58m/Km, ritme constant!. Tot i que abans de sortir no les tenia totes amb mi doncs aquest dissabte vaig anar a fer-me massatges i em fotia molt mal l'isquio dret, però en cursa no me n'he sentit.

No sé si anar al Duatló de Cabrils, o és massa precipitat, aquest 31/12/11. Si ara sumem, després haurem de restar!. Deixa'm escoltar el meu cos què diu!!.

Apa trempats, no pareu d'entrenar, SEMPRE A TOPE!

1 comentari: