diumenge, 11 de desembre del 2011

FASE II - CICLOCROSS A "LE BOULOU" 2011

Setmana que pels empresaris diuen que és una "merda", perdò per l'expressió, però ho diuen, encanvi si ets un esportista, aprofites aquests dies per guanyar entrenaments pendents, per afinar una mica més el teu motor, etc...
Doncs així ha estat, he aprofitat el màxim que he pogut tots els dies festius per tal d'entrenar, tot i que he dedicat moltíssimes hores preparant la Sessió de Cicloindoor per la Marató de TV3 amb la videoprojecció.
Destacaria per sobre de tots els entrenaments, el que vam realitzar el dijous amb bici de carretera de 100 Km a ritme aeròbic, ideal per la fase en que em trobo a aquests moments! Sortida de SCF- Els Àngels- Bisbal-Sta Pellaia-Cassà-SCF, amb molt bona companyia (A.Forest, M.Esparch i N.Roqueta), felicitats Núria per aguantar la distància i els dos ports!!
I aquest diumenge, tot i que no entrava en els plans, m'he deixat enganyar per en Joan Cullell i aprofitant que el meu Uri també podia participar, doncs ens em inscrit a una prova de Ciclocross. Cal dir que et permetien participar amb la Btt si no disposaves de bici específica.
L'Uri molt i molt bé ha finalitzat en 4ª posició, i ha disfrutat com un boig! També ens ha acompanyat u altre ciclista del club, en Sergi Coll, que també s'ha divertit molt!
La cursa d'en Jofre Cullell, espectacular, sortint i atacant de bon començament i fent tota la cursa a ritme molt més fort que el dels seus rivals.
Anem a la meva cursa:
Quan en Jofre ha acabat, m'ha deixat la seva bici de ciclocross. En principi volia fer la cursa amb la btt per comoditat (Suspensió, frens, comoditat...), però he començat a trobar-me ex companys de la meva època ciclocrossista (en Culito, en Clapés..) i em dic "Osti Johnny avui toca ciclocross del bó!" i au cap a canviar pedals a la bici d'en Jofre, canvi de distàncies,i tot a punt per sortir.
Surto a fer 3 o 4 voltes d'escalfament i torno a sentir les sensacions que una bici de ciclocross et dóna, o sigui poquissima frenada, et menges totes les irreguaritats de terreny, has de vigilar moltissim amb les punxades.. però avui tocava això!!
La cursa ha anat perfecte,m'ho he passat genial, evidentment no he anat a exprimir-me, però tampoc perdonava a ningú, cap caiguda, pocs errors i a mesura que passaven les voltes em sentia cada vegada més a gust amb la condució!
En Joan Cullell ha hagut de abandonar per problemes amb la roda!
M'ha encantat la sencillesa en la forma de fer dels francesos, es nota la llarga tradició que tenen del ciclisme, en fan una forma de viure. Allà no se t'acudeixi anar-hi amb presses, les curses comencen a les 10:30 i fins a les 16:00 estan corrent! Genial!!
Vinga companys/es, entro pel dret a la Fase II(potser una mica passat de voltes, però només ha estat durant 1 hora), i recordant-vos que esteu tots convidats a la sessió de cicloindoor que fem aquest dissabte per la Marató de TV3!
SALUT I PEDALS!!

1 comentari:

  1. Gràcies!!! un cop a casa vaig pensar que no era per tant ;) puc amb molt més!!!això dels ports enganxa!!

    ResponElimina