diumenge, 20 de novembre del 2011

SEGUIM EN FASE 1 + PREPARACIÓ MASTERCLASS MARATÓ TV3

ENTRENAMENTS PRE-TEMPORADA FASE I
Doncs si, aquí estem passant setmanes a una intensitat mitja. Mirant que el comptarevolucions no s'esveri, que no passi de 150 bpm, i combinant les tres disciplines. Aquesta setmana en concret, he agafat una emprenyada monumental amb la meva musculatura de la cama esquerra, doncs la molt punyetera se li ha ficat al cap que no vol que nedi més de 250m. Per fi sembla que aquest diumenge he aconseguit esbrinar el motiu de tot plegat. serà qüestió de verificar-ho el dijous vinent!! Sessions acumulades a la setmana: 2 sessions de running , 11 sessions de cicloindoor, 2h 15 min de btt, i 3 sessions de swim. (Intensitats aeròbiques) I així seguirà tot plegat ben bé unes 3 setmanes més aproximadament, abans de saltar a la Fase II.
Sobre el tema competicions dels meus fills, cal dir que aquesta setmana han anul.lat la cursa de la Bisbal per les fortes pluges i l'han aplaçat pel proper diumenge.

MASTERCLASS PER LA MARATÓ DE TV3
Estic acabant d'enllastir la Master per tal que pogueu fer la vostra donació a la Fundació de la Marató, fent una sessió de cicloindoor. Cal dir que no serà una sessió qualsevol, es tocaran els sentiments, a més anirà acompanyada de videoprojecció i l'anomeno: "Un viatge per la vida". Us espero a tots/es. Mireu-vos el video promocional que he muntat per la ocasió, no té desperdici, cada vegada que el miro em tronxo de riure!

1 comentari: