diumenge, 2 d’octubre del 2011

FI DE TEMPORADA - TRIATLÓ DE GAVÀ

Per començar tinc molts de temes a comentar, per tant començo pel més senzill i anem fent.
FINAL DE TEMPORADA:
Amb aquesta Triatló d'avui poso fi a aquesta temporada. Temporada marcada pel meu debut al Triatló i que desde el meu modest Blog, aconsellaria a la gent que li agrada l'esport, que el provessin, doncs el trobo molt complet i la disciplina d'entrenament i la pròpia competició et marquen un estil de vida!
Per una vegada a la meva vida vull començar la nova temporada 2012 de forma coherent i seguint un Pla d'entrenament marcat respecte a dos objectius molt clars.
Per tant ara toca gaudir de la familia, i dels tres esports en general sense obsessions ni pressions. I a partir del Gener'12 començar la temporada.

TRIATLÓ GAVÀ:
P1-SWIM:
A les 8:33 del matí donaven el tret de sortida pels gorros grocs de la distància Olímpica. Mira si arribava a estar desconnectat de la competició, que he sortit amb les ulleres sense posar. Em llenço a l'aigua i a la primera braçada, ja he de fer la 1ª aturada a posar-me les ulleres. Al cap de 50 m segona aturada per`què m'entrava aigua, al cap de 50 m més 3ª aturada més llarga per tal de col.locar-me-les correctament. Acabo la 1ª volta força endarrerit, mentre feiem el gir a eu per la 2ª volta em trec l'aigua de les ulleres , me les torno a col.locar bé i novament torna a entrar aigua,per tant 4ª parada i definitiva. Surto de l'aigua amb un temps de 37 min. tOTHOM EM MOLESTAVA, M'HA COSTAT MENTAL.LITZAR-ME QUE ESTAVA EN UNA CURSA, NO TROBAVA EL MEU ESPAI... UN AUTÈNTIC DESASTRE

P2-BIKE:
Sempre que pujo a la bici les sensacions ja són unes altres. Començo el sector amb ganes i a veure el grup que es formaria. Doncs m'ha tocat un grup de "Xupons". Només 3 o 4 dels que anavem a grup feiem relleu i els aproximadament 15 restants, anaven a viure de renda!. Jo he fet tres atacs, però al cap de pcs metres ja tornaven estar a darrera com unes lapes i a ritme d'anar fent! Jo estava desesperat, nerviós però sabia que havia de guardar i a la 2ª volta tornar a intentar-ho. Doncs així ho he fet, només començar la 2ª volta ataco fort i només em segueixen dos paparres. Mai més ben dit! Parlant malament, ni un putu relleu, els hi deia que estavem fent forat, i que teniem a us 400m a un altre grup i podriem enganxar-los si col.laboraven, doncs han passat de mi totalment. Jo he dit " Johnny o ara o mai!" i he tirat aprox 5 min a fons, però a fons de veritat! Resultat: Les paparres han quedat fulminades i jo he passat a ser paparra del grup que fins feia 5 minuts tenia a 400m davant meu. M'he quedat una estoneta a agafar aire i fins i tot he fet is relleus també.Fins al final d'aquest segment.
EN TOTAL 1H 05MIN,BONES SENSACIONS, PERÒ AQUÍ PODRIA HAVER REBAIXAT FINS 1 HORA AMB BONA COL.LABORACIÓ, SEGURISSIM!

P3-RUN:
Molt bon sector, amb un temps de 44m 20 seg, sense cap rampa muscular i ritme constant durant tota la cursa.

Novament felicitar als companys Colomencs que han format part d'aquesta expedició (J Figueres, X. Ordoñez, M. Espach) pels seus bons resultats i de forma especial a en Marçal per haver superat la pressió, l'angoixa de l'aigua i fer també una molt bona triatló!

Aquí us deixo les fotos:




2 comentaris:

  1. La P2-BIKE m'ha captivat!!!les paparres fulminades es convertiran en història! Felicitats champion!!!

    ResponElimina